tarieven 

Mijn begeleiding kan (gedeeltelijk) vergoed worden via het Persoons Gebonden Budget.
De Gemeenten Gooise Meren, Wijdemeren en Amsterdam erkennen mijn begeleiding.
Raadpleeg de site van je eigen gemeente voor meer informatie over het PGB en de mogelijkheden of stuur mij een e-mail voor een intake en advies.

Tarieven coaching jeugd  

Mijn begeleiding vergoed door de Gemeente:
Om in aanmerking te komen voor een Persoons Gebonden Budget dient u een aanvraag in bij uw Gemeente.
Na een intake (kennismaking en proefsessie) kan ik een plan van aanpak voor uw kind schrijven. Dit plan kunt u gebruiken voor de aanvraag bij de Gemeente. Na toekenning van uw budget maken we samen de zorgovereenkomst jeugd waarin we de afspraken onderling vastleggen. Deze overeenkomst dient u wederom in bij uw Gemeente en het SVB. Daarna krijgt u een digitale ruimte waar u vervolgens mijn facturen kunt indienen.

Jeugdtarief 75,- per uur incl. Btw.
Intake 65,- ( telefonisch gesprek en kennismaking op locatie bij de paarden beide een half uurtje) prijzen zijn inclusief BTW.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur tenzij anders afgesproken.

Ik stuur mijn facturen per e-mail.
Mijn bedrijf Licht en Richting Coaching staat geregistreerd bij de KvK te Amsterdam onder nummer 67914764.  Ik werk volgens de algemene voorwaarden die u via deze link kunt vinden.   

mijn motivatie

De jongen op deze foto was het eerste kind waarmee ik een traject ben gestart. Hij heeft autisme en door met hem te werken werd ik bevestigd hoeveel mijn aanpak kan betekenen voor kinderen met problemen in het dagelijks leven. Ieder kind verlangt ernaar helemaal zichzelf te mogen zijn. Mijn paard Shaki is een held in dit werk. Hij neemt de kinderen precies zoals ze zijn. In verbinding met hem kunnen kinderen emoties toelaten, ervaren zelfvertrouwen en leren grenzen aan te geven.