Tarieven coaching jeugd  

Mijn begeleiding vergoed door de Gemeente:
Om in aanmerking te komen voor een Persoons Gebonden Budget dient u een aanvraag in bij uw Gemeente.
Na een intake (kennismaking en proefsessie) kan ik een plan van aanpak voor uw kind schrijven. Dit plan kunt u gebruiken voor de aanvraag bij de Gemeente. Na toekenning van uw budget maken we samen de zorgovereenkomst jeugd waarin we de afspraken onderling vastleggen. Deze overeenkomst dient u wederom in bij uw Gemeente en het SVB. Daarna krijgt u een digitale ruimte waar u vervolgens mijn facturen kunt indienen.

Jeugdtarief 80,- per uur 
Ik doe altijd eerst een Intake van een uur, opgedeeld in een telefonische sessie met ouders ( 30 min) en een kennismaking met kind en ouder op locatie bij de paarden (30 min).
Prijzen zijn inclusief Btw.
Een sessie duurt een uur, tenzij anders afgesproken.
Stevige schoenen zijn verplicht.

Ik stuur mijn facturen per e-mail.
Mijn bedrijf Licht en Richting Coaching staat geregistreerd.  Ik werk volgens de algemene voorwaarden die u via deze link kunt vinden.   

mijn motivatie

De jongen op deze foto was het eerste kind waarmee ik een traject ben gestart. Hij heeft autisme en door met hem te werken werd ik bevestigd hoeveel mijn aanpak kan betekenen voor kinderen met problemen in het dagelijks leven. Ieder kind verlangt ernaar helemaal zichzelf te mogen zijn. Mijn paard Shaki is een held in dit werk. Hij neemt de kinderen precies zoals ze zijn. In verbinding met hem kunnen kinderen emoties toelaten, ervaren zelfvertrouwen en leren grenzen aan te geven.